Stiri Interne

Cum l-a intalnit Ramona Badescu pe tatal copilului ei

Scris de Ana Kozma

Ramona Badescu a anuntat recent ca este insarcinata in noua luni si traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ei. Iata cum l-a intalnit pe tatal copilului pe care il poarta in pantec.

Cum l-a intalnit Ramona Badescu pe tatal copilului ei

In ultima vreme, Ramona Badescu a ales sa dispara din lumina reflectoarelor si sa se dedice mai mult vietii personale, iar acum vine cu o surpriza de proportii. Este insarcinata si din cale afara de fericita, spunand ca traieste o dragoste asa cum a visat intreaga viata.

Discreta in general atunci cand vine vorba despre viata sa privata, Ramona Badescu nu vrea nici de aceasta data sa dezvaluie identitatea barbatului care o face fericita si pe care il va face tatic peste foarte putina vreme, insa a povestit, intr-un interviu acordat Okmagazine.ro, felul in care l-a cunoscut.

Vedeta povesteste ca l-a intalnit pentru prima oara pe misteriosul barbat la un eveniment din Roma, dar ca prima intalnire nu a fost nici de departe un succes.

“Tin minte ca era vara, el era imbracat intr-un costum albastru deschis, care m-a socat, iar prezenta si personalitea lui puternice mi-au lasat impresia ca ar fi un om foarte sigur si plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de cateva minute, dupa care ne-am salutat cordial. Destinul a facut in asa fel incat dupa doua zile, in timp ce eram in masina vorbind cu o prietena de-a mea la telefon dupa ce primisem o veste neplacuta, pe partea cealalta a strazii, intr-o alta masina, sa-mi sara in ochi culoarea albastra a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mana in semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a vazut si i-a spus soferului sa se intoarca”, a dezvaluit Ramona Badescu.

Ramona Badescu este insarcinata, dar nu vrea sa spuna cine e tatal!

Ramona Badescu face reclama la ceasul lui Tom Cruise!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu