Carusel Stiri Interne

Cum l-a mintit Bianca Dragusanu pe Victor Slav!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu a plecat vineri la Paris, pentru a se intalni cu Adrian Cristea, fara ca Victor sa stie. A ales sa isi rezerve biletele sub numele sale mai putin cunoscute: Anca Calintir. La Paris, numai cazarea a costat 3000 de euro.

bianca-dragusanu-sarut-victor-slav-adrian-cristea

Bianca Dragusanu si-a planificat din timp escapada cu Adrian Cristea de la Paris. S-a facut „nevazuta” inca de joi seara, de cand nu i-a mai raspuns la telefon sotului ei, Victor Slav, insa a plecat in Franta abia vineri seara.

Pentru a nu rasufla informatia in presa, si-a rezervat biletele de avion apeland la cele doua nume ale sale mai putin cunoscute: Anca Calintir (in pasaport numele ei complet este Anca Bianca Calintir Dragusanu). Conform Cancan.ro, la Paris Bianca a stat intr-un hotel de lux, din centrul orasului, iar Cristea a platit pentru trei nopti de cazare 3000 de euro.

bianca-dragusanu-cristea-restaurant

 

Bianca s-a intors in tara luni seara, urmata de Adrian Cristea, fotbalistul aterizand cu o cursa ulterioara. Presa era deja prezenta la aeroport si a fost doar inceputul celui mai mare scandal monden din ultimele luni. Victor a anuntat ca divorteaza, simtindu-se umilit de escapada sotiei sale despre care a aflat toata lumea.

adrian-cristea-paris

El vrea la notar, ea in instanta!

Victor Slav isi doreste sa divorteze la notar, insa Bianca spera la o impacare. In cazul in care roscata nu accepta dvortul pe cale amiabila la notar, Slav este decis sa dezlege casnicia in instanta. In acest sens, avocatul prezentatorului Meteo de la Pro TV a inceput deja sa pregateasca actele pe care le va depune la judecatorie. Victor este decis sa ii ceara inapoi numele de Slav si, conform Cancan.ro, posibile despagubiri morale pentru prejudiciul creat imaginii sale publice.

bianca-victor-inselat

Paraseste caminul conjugal

Victor Slav se va muta in curand intr-un alt apartament. Isi cauta in prezent un alt loc unde sa stea in chirie, singur, unde sa isi inceapa o noua etapa a vietii lui. Pana sa se mute cu Bianca, Victor a locuit pret de sase ani in casa Andei Adam si nu a fostg nevoit sa se descuce singur, avand tot timpul suportul moral si financiar al solistei.

bianca-dragusanu-colectie-4

Bianca, preocupata de colectiile sale de rochii

In ciuda furtunii din viata personala, Bianca Dragusanu isi pastreaza luciditatea si spune ca se pregateste pentru noile sale proiecte profesionale. Mai exact, va participa la un targ de nunti cu colectiile sale de rochii de mireasa si de ceremonie, iar, in paralel, asteapta a inceapa proiectul TV la Antena Stars.

Scrie un comentariu