ADPM Beauty Video

Cum iti faci masaj facial cat timp stai acasa – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Chiar si pe timp de izolare la domiciliu, e important sa ai grija de tine. Sa iti ingrijesti pielea asa cum o faceai si pana acum. Daca nu chiar mai mult. Iata cum poti sa iti faci masaj facial cat timp stai acasa.

Cum iti faci masaj facial cat timp stai acasa – VIDEO

Ritualul zilnic de ingrijire nu trebuie sa lipseasca pe timpul izolarii la domiciliu. Chiar daca stai acasa, trebuie sa ai in continuare grija de tine si de tenul tau. Iar cum vizitele la salonul de infrumusetare nu sunt posibile in aceasta perioada, trebuie sa le inlocuiesti cu obiceiuri noi de ingrijire la domiciliu.

Masajul facial, spre exemplu, te ajuta sa iti mentii pielea tanara si fara riduri. Exista mai multe modalitati de masaj facial pe care le poti incerca acasa. Miscari circulare cu degetul mijlociu si inelarul, miscari facute cu palma si degetele pe zona fetei, etc.

Gandeste-te la ce iti doresti sa obtii prin aceste masaje, iar miscarile potrivite iti vor veni intuitiv. Tine de asemenea minte ca intotdeauna ele trebuie sa fie contra fortei de gravitatie.

Tine minte ca tenul este o portiune sensibila si nu apasa prea tare. Masajul facial nu trebuie sa fie deloc dureros ci, din contra, cat mai placut.

Top Line a lansat Guinot Detoxygene – tratamentul de detoxifiere si oxigenare a pielii si produse complementare de ingrijire pentru acasa

Scrie un comentariu