Stiri Interne

Cum isi pot distruge sanatatea concurentii de la “Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Scris de Alexandru Manea

Concurentii de la “Sunt celebru, scoate-ma de aici” s-au inscris in competitie cu riscul de a-si distruge sanatatea. Elena Merisoreanu si antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu au avut, se pare, cel mai mult de suferit pana acum.

elena-merisoreanu-luminita-jungla

Cand s-au inscris in competitia “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, concurentii au semnat pe propria raspundere ca isi asuma tot ce se va intampla in timpul in care vor sta in jungla.

Daca cei tineri par sa aiba mai multa putere sa reziste in fata noilor conditii de trai, cei mai inaintati in varsta au avut pana acum cel mai mult de suferit.

Este vorba de Elena Merisoreanu si antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu. Daca prima si-a pierdut din energia cu care era cunoscuta in aparitile sale publice, si s-a umplut de riduri si de pete pe fata, antrenoarea de fitness a fost la un pas de tragedie.

luminita-nicolescu-jungla

Luminitei Nicolescu i s-a facut rau si a fost nevoie de interventia medicilor. “Am crezut ca mor, nu-mi mai puteam misca picioarele”, a spus ea.

La randul lui, Mihai Traistariu, primul iesit din tabara din Africa de Sud, ar putea intampina probleme din pricina regimului alimentar dezechilibrat.

mihai-traistariu-jungla mihai-traistariu-gol mihai-traistariu-transformare

Mai exact, socul schimbarii stilului de viata si mancarea proasta din jungla i-ar putea afecta buna crestere a parului abia implantat anul trecut. Este posibil astfel ca solistul sa constate in curand ca podoaba capilara din zona frontala ii paraseste incet-incet scalpul.

Mihai a fost insa primul din concurenti care a parasit aseara competitia. “Am dormit doar cate trei ore in fiecare noapte, asa ca sunt epuizat fizic si psihic. Nu am dormit in nicio noapte mai mult de 3 ore, cu mancarea m-am obisnuit, nu regret ca am slabit, chiar imi doream, dar ceva m-a epuizat fizic si psihic si consider ca mai bine pentru mine este sa parasesc acum competitia”, a spus el inainte de plecare.

Scrie un comentariu