Stiri Interne

Tine dieta, citeste reviste glossy si pregateste o noua colectie! Cum isi petrece Zina Dumitrescu timpul la azil

Scris de Administrator

Zina Dumitrescu pare ca se simte extraordinar de bine in azilul de batrani in care traieste deja de mai bine de 3 ani. Isi petrece timpul facand sport, tinand o dieta echilibrata, citind si rasfoind reviste de moda. In plus, pregateste o noua colectie vestimentara, cu ajutorul lui Catalin Botezatu.

zina-dumitrescu

Deja de ani buni, Zina Dumitrescu traieste intr-un azil de batrani din apropierea Bucurestiului, aceasta declarand ca se simte foarte bine acolo si ca nu ar vrea nici in ruptul capului sa paraseasca azilul pentru a se intoarce in apartamentul ei.

Citeste si: Zina Dumitrescu, mai bine la azil decat acasa! Iata cum este posibil!

Cu toate astea, „mama Zina” nu s-a rupt complet de lumea fashion, cea care a consacrat-o. Dupa cum informeaza ziarul Ring, aceasta este in permanenta la curent cu noile trend-uri, adorand sa-si petreaca timpul citind reviste glossy. In plus, planuieste ca in curand sa lanseze o noua colectie vestimentara.

Cand nu rasfoieste reviste de moda si nu lucreaza la noua colectie, Zina Dumitrescu are foarte mare grija la forma ei fizica, facand sport si tinand o dieta echilibrata, se uita la televizor si citeste.

Citeste si: Zina Dumitrescu, sarbatorita ca in vremurile bune! Iata ce vedete i-au fost alaturi!

„Citesc, ma uit la TV, fac gimnastica la aparate, ce as face si acasa, doar ca acasa n-am aparate de gimnastica. Acum citesc ’Poveste de dragoste in vreme de razboi’. La tv imi plac filmele politiste si stirile. Ma mentin in forma prin miscare, nu mananc paine, iar in rest consum de toate, dar cumpatat, cum am facut mereu”, spune ea.

Citeste si: Cum a ajuns Zina Dumitrescu de pe podiumurile de moda la azil!

catalin-botezatu-zina-dumitrescu

Cat despre colectia vestimentara pe care o pregateste, Zina Dumitrescu spune ca are sprijinul lui Catalin Botezatu in acest demers.

„Pentru colectia mea, il astept pe Catalin, ca acum e plecat din tara, si, in functie de materiale, sper sa reusesc sa fac o colectie. El ma sprijina in acest proiect, doar e al doilea ’copil’ al meu”, adauga Zina.

Scrie un comentariu