ADPM Beauty

Cum isi mentine Carmen Bruma tenul perfect fara injectii si operatii

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma are un ten impecabil, pe care il intretine cu mare atentie, urmand tratamente de calitate, non-invazive. Mai exact, acele tratamente profesionale, realizate in clinica sau in salon, cu produse profesionale si aparatura de ultima generatie, fara a apela astfel la injectii si operatii estetice.

Cum isi mentine Carmen Bruma tenul perfect fara injectii si operatii

In sezonul rece, vedeta isi revitalizeaza tenul cu ajutorul noului tratament Dermia de la centrele Silhouette. Acesta are scopul de a trata imperfectiunile si de a reface structura pielii, hranind-o cu ingrediente concentrate in straturile profunde, acolo unde nu actioneaza cremele obisnuite din comert.

La Silhouette, Carmen urmeaza tratamentul Dermia timp de o ora si jumatate. Acesta reface structura pielii si corecteaza functiile acesteia, cu ajutorul aparatului Skinfaktor, folosind microdermoabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler intr-un singur tratament, si formule concentrate nanomoleculare ale unor noi serumuri.

Este vorba de Rejuvenation Booster DIS – pentru estomparea semnelor imbatranirii sau Purifying Booster DIS – serumul pentru ten acneic si problematic.

„Este indicat sa avem grija de tenul nostru cat mai din timp pentru a nu fi nevoite sa reparam mai tarziu prin metode invazive. Eu am fost dintotdeauna pentru naturalete si am grija ce aleg. Dermia este un tratament foarte relaxant si vezi rezultate imediat la nivelul fetei. Am inteles ca se afla la granita intre cosmetica si medicina. Stimuleaza regenerarea pielii, imbunatateste elasticitatea, reactiveaza functiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici si reduce liniile de expresie”, declara Carmen Bruma.

S-au lansat noile tratamente Dermia Solutions pentru refacerea structurii pielii

Tratamentele Dermia de la Silhouette sunt confortabile, de scurta durata si cu efecte vizibile. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta in cazul liniilor de expresie, a tenurilor seboreice, a cicatricilor postacneeice si a tenurilor lipsite de fermitate, densitate si luminozitate.

 

O sedinta Dermia are pretul de 475 lei.

💁‍♀️Noul Rejuvenation Booster DIS =, de la Dermia Solutions, estompează semnele îmbătrânirii. 👍Produsul este adecvat oricărui tip de ten, în special celor cu linii fine, de expresie. 👩‍🔬Ajută la penetrarea ingredientelor active adânc în piele, pentru a determina relaxarea acelor nervi ce cauzează tensionarea facială și dau naștere liniilor nedorite care, în timp, se pot transforma în riduri adânci. Se poate aplica de două ori pe zi, însă trebuie aplicat cel puțin o dată, pentru a menține rezultatele după tratamentul în salon. Momentul ideal este seara, după demachiere și înaintea cremei sau serumului hidratant Dermia. ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #centrelesilhouette #antiaging #supertratamente ________________________ #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #cosmetics #youngandbeautiful #foreveryoung #beautyroutine #instabeauty #igbeauty #beautifulskin #beautiful #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on

Scrie un comentariu