Stiri Interne

Cum isi educa fetita Andreea Marin

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin ii ofera fiicei sale o educatie aleasa, tinand-o departe de orice rasfat exagerat pe care statutul sau si l-ar permite. Iata cum alege vedeta sa isi creasca copilul intr-un mod frumos si sanatos pentru viitorul ei.

andreea_marin_violeta

Andreea Marin isi educa fetita intr-un mod foarte frumos si sanatos, tinand-o departe de tot ce inseamna rasfat exagerat. Chiar daca si-ar permita sa ii cumpere tot ceea ce isi doreste un copil de varsta ei. Cu toate acestea, vedeta o invata sa aprecieze orice lucru primit si sa puna pret pe valorile umane si mai putin pe cele materiale.

“Nu vreau sa o invat o rasfatata. De foarte multe ori cand intram undeva, eu ii spun ca mami nu mai are bani si pentru asta, nu o las sa exagereze, ea trebuie sa cunoasca valoarea banului si faptul ca este obtinut cu efort si cu munca si cu minte si cu educatie si ca nu poate sa isi permita orice. Eu nu ii permit orice si va trebui sa invete sa castige si sa merite ceea ce are”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

andreea-marin-violeta-scoala

In plus, Violeta nu are un telefon mobil de ultima generatie care ar putea-o insingura de ceilalti copii. Mama ei pune pret pe comunicare si stie ca aceste gadgeturi precum smartphone-ul si tableta nu fac altceva decat sa ii prinda pe cei mici intr-o capcana, jucandu-se toata ziua cu ele si uitand sa mai vorbeasca si sa se joace cu ceilalti copii de varsta lor.

„Pe telefonul meu poate sa intre maximum jumatate de ora pe zi, nu mai mult. Sunt de parere ca avem copii care sunt privati in ziua de astazi de bucuriile pe care noi le aveam in propria copilarie, de prietenia pe care ti-o ofera natura si de darurile ei vindecatoare. Comunicarea dintre copiii de astazi a devenit mai restransa tocmai din cauza acestor medii electronice, ei isi petrec mult mai mult timp in acea lume virtuala si nu mai comunica intre ei, iar eu nu sunt de acord cu asta. Cred ca Violeta trebuie sa stea cu copiii, in preajma lor, sa se joace in natura, sa faca sport, mai bine decat inchisa intr-o cutiuta electronica”, a spus Andreea Marin.

Scrie un comentariu