Style Radar

Cum integrezi costumul masculin în ținute feminine

Scris de Ana Kozma

Costumele masculine în ținute feminine reprezintă unul dintre cele mai importante trend-uri din ultima decadă, când mișcarea feministă s-a impus la nivel global.

Luna ianuarie sau începutul de an înseamnă „back to office”, înapoi la agenda zilnică de responsabilități. Gândită ca o colecție perfect adaptată stilului urban și contemporan, SU MISURA de la CRISTALLINI îmbină perfect rigurozitatea sartoriala a costumelor de inspirație masculină, dar cu croieli feminine.

Colecția folosește o paletă cromatică vibrantă, dar bine temperată (nuanțe de albastru, clasicul joc alb-negru, nuanțe de bej, camel);

Include o selecție de materiale excepționale, țesături Loro Piana, Vitale Barberys (Italia) și Holland Sherry, Huddersfield (Marea Britanie).

Costumele masculine din două piese cu sacou la un nasture și costumele din trei piese cu vestă la două rânduri de nasturi corespund perfect cerințelor estetice din ultimii ani ale femeilor care își doresc să exprime înceredere în sine, profesionalism și integritate.

Acestora li se adaugă, paltoane elegante (camel coat) în nuanțe clasice cu căptușeli fine din mătase care completează look-ul smart-office.

Cele mai de impact piese sunt costumele în degrade navy-umbre cu pantalon ori fustă care adaugă un plus de extravaganță colecției!

Colecția SU MISURA de la CRISTALLLINI (disponibilă on-line și în showroom-ul din Aleea Alexandru, nr 7) este completată prin deux-piece-uri reinterpretate, din materiale cadrilate în nuanțe neutre, cu detalii feminine, precum dantela Chantilly (Franta).

Potrivit unui dress-code business, costumul masculin mizează pe impactul vizual puternic, atenția la detalii, simplitate și bun gust, eleganță desăvârșită!

Scrie un comentariu