Stiri externe

Cum il onoreaza Fendi pe Karl Lagerfeld?

Scris de Ana Kozma

Celebra casa de moda Fendi se pregateste sa ii aduca un omagiu regretatului designer Karl Lagerfeld printr-un fashion show Couture ce va avea loc in vara acestui an.

Cum il onoreaza Fendi pe Karl Lagerfeld?

Au trecut deja doua luni de cand Karl Lagerfeld a incetat din viata la varsta de 85 de ani. Industria modei sufera inca in urma acestei mari pierderi, iar celebra casa de moda Fendi tocmai a anuntat ca, in vara acestui an, va organiza un fashion show Couture in memoria regretatului designer.

Show-ul omagiu pentru Karl Lagerfeld va fi organizat pe data de 4 iulie la Roma.

Bernard Arnault, presedinte si director executiv al companiei LVMH, cea care detine brand-ul Fendi, a dezvaluit ca pe catwalk vor putea fi admirate toate creatiile semnate Karl Lagerfeld in anii petrecuti la bine cunoscuta casa de moda.

Karl Lagerfeld a fost directorul creativ al Fendi timp de 54 de ani. Impactul sau asupra Fendi si asupra lumii modei este incontestabil, nu numai gratie creatiilor sale extraordinare, ci si prin fashion show-urile cu totul deosebite pe care obisnuia sa le organizeze.

Amintim doar prezentarea colectiei de toamna 2017 Fendi Couture, cu ocazia careia modelele au defilat pe un podium de sticla construit deasupra Fontanei di Trevi din Roma.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

De-a lungul carierei sale, Karl Lagerfeld a creat pentru Chloe, Fendi si, desigur, Chanel.

Chanel a facut show tribut Karl Lagerfeld. A avut podiumul acoperit de zapada

 

Vezi această postare pe Instagram

 

R. I. P Karl Lagerfeld #ripkarllagerfeld #karllagerfeld #chanelkarllagerfeld #karllagerfeldchanel #fendikarllagerfeld

O postare distribuită de 💯% AUTHENTIC BRANDED BAGS (@masraja_luxury) pe

Scrie un comentariu