Stiri externe Video

Cum a fost transformata Angelina Jolie in Maleficent! VIDEO

Scris de Ana Kozma

In prag de Halloween, spre bucuria celor care nu aveau idee ce sa devina pentru o zi, MAC Cosmetics a dezvaluit cateva dintre secretele transformarii Angelinei Jolie in Maleficent!

Cum a fost transformata Angelina Jolie in Maleficent! VIDEO

Ne apropiem cu pasi rapizi de Halloween, iar multi nu s-au hotarat inca ce personaj sa devina pentru petrecerile la care vor participa. Spre bucuria acestora, celebrul brand MAC Cosmetics a dezvaluit, prin intermediul unui video postat pe Instagram, cateva dintre secretele machiajului care a transformat-o pe Angelina Jolie in Maleficent.

Transformarea incepe cu aplicarea pometilor protetici si cu ascunderea parului sub deja celebrele coarne ale personajului Maleficent.

Rujul rosu cu care Angelina Jolie face furori in film este Matte Lipstick by MAC, nuanta aleasa fiind Russian Red. Alte produse folosite la transformarea vedetei sunt Lip Pencil Cherry si Lipglass Clear.

Pentru efectul smokey eyes, la machiajul purtat de Angelina Jolie in Maleficent s-au folosit fardurile de ochi Scene si Print by MAC, dar si Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara.

Angelina Jolie s-a facut blonda. O mai recunosti?

Scrie un comentariu