Stiri externe Video

Cum a fost creata rochia de mireasa a lui Heidi Klum – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Heidi Klum s-a casatorit nu doar o data, ci de doua ori cu alesul inimii ei, Tom Kaulitz! Iata aici cum a fost creata spectaculoasa rochie de mireasa a supermodelului!

Cum a fost creata rochia de mireasa a lui Heidi Klum – VIDEO

La aproximativ 2 saptamani dupa ce i-a jurat pentru a doua oara iubire vesnica lui Tom Kaulitz, Heidi Klum si-a aratat public, pentru prima oara, rochia de mireasa. In toata splendoarea ei!

 

View this post on Instagram

 

My dream wedding dress 😍 Thank you @maisonvalentino @pppiccioli 👰🏼💐💕💫 🎥 @domiwizzl

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Zilele trecute, Heidi Klum a postat, pe contul ei oficial de Instagram, un filmulet in care se poate vedea spectaculoasa creatie Valentino, dar si pregatirile de ultim moment dinaintea fericitului eveniment.

Ce diferenta! Heidi Klum nemachiata vs. Heidi Klum pregatita pentru o sedinta foto

In filmulet, o putem vedea pe Heidi Klum la probe pentru rochia de mireasa alaturi de designerul casei de moda Valentino, Pierpaolo Piccioli, in decorul superb al Place Vendome din Paris.

 

View this post on Instagram

 

Ich geh mit Dir wohin Du willst…auch bis ans Ende dieser Welt…. am Meer am Strand wo S…❤🎵🎶

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum si Tom Kaulitz s-au casatort la inceputul acestei luni, in cadrul unei ceremonii ce s-a desfasurat pe un yacht luxos in Capri, Italia.

Cei doi devenisera deja sot si sotie in luna februarie, atunci cand s-au casatorit civil in California, la doar doua luni dupa logodna.

Scrie un comentariu