Stiri Interne

Cum este viata de mamica pentru Elena Udrea

Scris de Ana Kozma

Elena Udrea a devenit in toamna anului 2018 mamica, iar anul trecut a revenit in Romania dupa mai bine de 1 an petrecut in Costa Rica. Iata cum este viata de mama pentru fostul politician!

Cum este viata de mamica pentru Elena Udrea

Viata ei s-a schimbat considerabil in ultimii ani. De departe cea mai mare si mai frumoasa schimbare consta in faptul ca Elena Udrea a devenit mamica in toamna anului 2018. Anul trecut, dupa mai bine de 1 an petrecut in Costa Rica, a revenit in Romania alaturi de fetita ei.

Elena Udrea a botezat-o in pe micuta Eva Maria acasa, in Romania. Chiar in ziua in care fetita a implinit 1 an.

Intr-un interviu pentru ciao.ro, Elena Udrea spune ca viata de mama a schimbat-o considerabil. Cel mai important lucru din viata ei este cea mica. Aflam, de asemenea, ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste o primeste zilnic tot de la Eva Maria. Atunci cand Elena Udrea o intreaba daca o iubeste, iar fetita raspunde simplu… da!

Momentan nu isi mai doreste alti copii, intrucat simte ca Eva Maria o implineste pe deplin si vrea sa ii acorde acesteia toata atentia de care are nevoie.

“Doarme singura, se trezeste arareori in timpul noptii, doar daca este prea cald sau o dor dintii, iar dimineata este toata un zambet si gata de joaca imediat ce a deschis ochii. Asa ca ziua mea incepe de regula odata cu trezitul ei, iar primele lucruri din program sunt pentru ea. Schimbat, spalat, jucat, mic dejun. Apoi, dupa ce vine bona, incep agenda pentru mine. Lucrez de acasa sau de la birou la proiectele pe care le am, ma intalnesc cu prietenii, ies in oras, merg la sala, si in tot acest timp ma uit pe telefon online sau sun bona sa aflu ce face Eva.

Seara si eu si Adrian ne-o petrecem jucandu-ne cu ea, el mai frumos decat mine, recunosc. Ii facem baie apoi ea se culca si noi mai stam la povestile de peste zi”, povesteste Elena Udrea despre viata de mamica.

Elena Udrea si-a botezat fetita. Cum a fost la eveniment si cum a fost revederea cu Traian Basescu!

Scrie un comentariu