Stiri Interne

Cum este sarcina Gabrielei Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil

Scris de Ana Kozma

Dani Oțil și iubita lui se pregătesc să devină părinți. Cei doi au anunțat duminică seară, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că vor avea un copil. Iată cum decurge până acum sarcina Gabrielei Prisăcariu.

Cum este sarcina Gabrielei Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil

Dani Oțil și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu, vor avea un copil. Au făcut fericitul anunț duminică seara, pe rețelele de socializare. Gabriela este însărcinată în aproximativ 4 luni și va naște în vara acestui an. Momentul va fi cu atât mai frumos cu cât bebelușul va veni pe lume în preajma zilei de naștere a viitorului tătic Dani Oțil.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru ziarul Click!

Dani și Gabriela vor să țină doar pentru ei povestea momentului în care matinalul de la Antena 1 a aflat că va deveni tătic. De asemenea, au hotărât să nu dezvăluie nici sexul bebelușului e care îl așteaptă.

„Dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a adăugat graviduța Gabriela.

În prima lună de sarcină, iubita lui Dani Oțil s-a confruntat cu grețurile normale ale acestei perioade. Acum spune că se simte bine, însă mănâncă foarte multă mâncare gătită. Nu simte nevoia de dulciuri și nu are nici pofte exagerate. În ceea ce privește kilogramele, doar 2 a acumulat de când este însărcinată. Pentru ca sarcina să decurgă bine și să nu existe probleme, medicii i-au interzis să facă sport.

Dani Oțil va fi tătic

Scrie un comentariu