Stiri Interne Video

Cum este adevărata Monica Gabor prin ochii lui Irinel Columbeanu

Scris de Ana Kozma

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți vreme de 5 ani, timp în care au fost constant în atenția presei. Au trecut de atunci cam 11 ani, iar Irinel Columbeanu a dezvăluit recent cum este adevărata Monica Gabor prin ochii lui. Ai omului care i-a adus celebritatea și a cunoscut-o îndeaproape.

Cum este adevărata Monica Gabor prin ochii lui Irinel Columbeanu

Sunt de notorietate relația și mariajul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. În urmă cu aproximativ 15 ani, cei doi formau cel mai excentric și mai expus cuplu din peisajul monden autohton. S-au despărțit apoi, cu scandal, după 5 ani de căsnicie. Monica s-a mutat în America, unde l-a cunoscut pe Mr. Pink, actualul ei soț. Apele s-au mai liniștit peste ani, iar Irinel chiar a lăsat-o pe fiica lor, Irina, să locuiască în State alături de mama ei.

Cu siguranță ne aducem aminte de cum era supranumită Monica Gabor în perioada mariajului cu Irinel. „Scorpia de la Izvorani” i se spunea. Merita sau nu această poreclă? În cadrul podcastului moderat de Ameri Nasrin, Columbeanu a vorbit despre adevărata față a fostei sale soții.

„Da, au schimbat-o banii. De la modul în care a ajuns să fie poreclită la modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea. Spre exemplu, fetele care o machiau la prezentări. Da, au schimbat-o.

Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială. Îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta. E vorba de putere. Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în America

Totodată, Irinel Columbeanu a vorbit și despre motivul divorțului dintre el și Monica. Mai exact, momentul în care omul de afaceri a fost prins de paparazzi în jacuzzi cu mai multe domnițe. Acesta spune că totul a fost orchestrat și că lucrurile ar fi stat altfel în realitate.

,,Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel. Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dumneavoastră minute. Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ce altceva să fi făcut.

În legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis cu ce nu s-a întâmplat eu am încercat să-i explic Monicăi punct cu punct, să fiu cât mai explicit. Nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor.”, a adăugat el.

Scrie un comentariu