Stiri externe

Cum a decorat Melania Trump Casa Alba pentru Craciun

Scris de Ana Kozma

Am intrat in luna decembrie, iar pregatirile pentru sarbatori sunt deja in toi. Iata cum a ales sa decoreze Prima Doamna, Melania Trump, Casa Alba, simbolul Statelor Unite, pentru Craciun!

Cum a decorat Melania Trump Casa Alba pentru Craciun

Casa Alba este fara indoiala unul dintre simbolurile Americii, insa iata ca acum, in luna decembrie, s-a trasformat intr-o casa de poveste. Totul cu ajutorul Primei Doamne, Melania Trump, care a supervizat indeaproape procesul de decorare a Casei Albe pentru Craciun.

Mandra de rezultatul final, Melania Trump a postat deja, pe retelele de socializare, cateva fotografii in care apar ornamentele de sarbatoare cu care a fost impodobita Casa Alba.

Impresionantele holuri sunt acum insufletite de brazi impdobiti cu luminite, beteala si globuri multicolore. Principalul brad de Craciun are 5 metri inaltime si este decorat cu flori de hartie realizate manual.

Semn ca Melania Trump se pricepe la simbolistica, ea a avut grija sa impodobeasca un brad cu fundite rosii, stele aurii si simboluri patriotice, in onoarea celor cazuti pe front.

Bineinteles, culorile predominante ale decoratiunilor de sarbatoare sunt cele care se regasesc si pe steagul Statelor Unite. Este vorba despre alb, rosu si albastru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“The Spirit of America” #ChristmasWhiteHouse2019

O postare distribuită de First Lady Melania Trump (@flotus) pe

Printre piesele de rezistenta se gasesc si cateva replici in miniatura, din turta dulce ale unor siboluri precum Casa Alba, Statuia Libertatii sau Golden Gate Bridge.

Pentru decorarea de sarbatori a Casei Albe a fost nevoie de 58 de brazi de Craciun, peste 15.000 de fundite si 2.500 de luminite.

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Today we stand with everyone living with HIV & AIDS, and honor those we have lost. #WorldAIDSDay @WhiteHouse

O postare distribuită de First Lady Melania Trump (@flotus) pe

Scrie un comentariu