Stiri externe

Cum canta Iulia Vantur in hindi – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur a inregistrat o piesa in limba hindi, prezentand rezultatul pe pagina ei de socializare. Iata cum suna melodia cu care isi doreste sa cucereasca publicul.

Cum canta Iulia Vantur in hindi – VIDEO

Iulia Vantur are la activ cateva proiecte importante in industria de showbiz de la Bollywood. A jucat in cateva filme, avand chiar un rol principal, este invitata la gale de premii, in emisiuni TV si, mai nou, canta si in hindi, spre bucuria fanilor sai de acolo.

Vedeta a prezentat pe pagina ei de socializare noua piesa pe care a inregistrat-o pentru un nou film de la Bollywood, iar admiratorii sai o lauda pentru interpretare.

Recent, Iulia a anuntat cu mandrie ca are si un rol principal intr-un film ce va avea premiera in luna mai. Este vorba de Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, un film regizat de Prem Soni.

Iulia Vatur joaca rolul unei tinere din Europa, fascinata de cultura indiana, care isi indelineste visul de a vizita India.

Iulia Vantur a prins un rol principal la Bollywood. Iata despre ce este vorba!

„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu