ADPM Coffee Break Stiri Interne

Cum au petrecut vedetele Kanal D la Roma

Scris de Alexandru Manea

Vedetele Kanal D au petrecut un weekend de neuitat la Roma. Ilinca Vandici, Madalin Ionescu, Adelina Pestritu, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana Maria Barnoschi si Ernest, au vizitat cele mai importante obiective turistice, sarbatorind, prin aceasta deplasare, noua grila a postului TV.

vedete-kanald-roma-2

Cum au petrecut vedetele Kanal D la Roma

Vedetele Kanal D, Ilinca Vandici, Madalin Ionescu, Adelina Pestritu, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana Maria Barnoschi si Ernest, au petrecut trei zile de vis la Roma, ca o echipa unita, ocazie cu care au descoperit cele mai frumoase atractii turistice ale „cetatii eterne”.

In prima zi, au vizitat Collosseum-ul, Forul Roman si s-au plimbat pe strazile animate ajungand pana la Pantheon, Fontana di Trevi si Piata di Spagna.

adelina-pestritu-roma-5 adelina-pestritu-roma-1 adelina-pestritu-roma-6

A doua zi a fost rezervata unei noi plimbari, de aceasta data prin parcul Borghese, Piazza del Popolo, Pantheon, pe malul raului Tevere si pana la Vatican.

Alaturi de un ghid cu o pregatire si un mod de prezentare impresionante, vedetele au vizitat Muzeele Vaticane, admirand statuile antice, hartile vechi ale Italiei si ajungand, in final, in Capela Sixtina.

vedete-kanald-roma-1 adelina-pestritu-roma-3

Avand in vedere ca in Roma traiesc foarte multi romani, era de asteptat ca vedtele Kanal D sa fie remarcate pe strada de trecatori. Ceea ce s-a si intamplat. Astfel se face ca Adelina Pestritu, Bursucu si Ilinca Vandici au facut fotografii cu admiratorii lor care ii urmaresc de fiecare data cand au ocazia la Kanal D, chiar si de peste hotare.

KanalD

Deplasarea la Roma s-a suprapus cu lansarea noii grile a postului Kanal D, ce include noi sezoane ale emisiunilor care se bucura deja de mare succes (D-Paparazzi – unul din marile branduri ale postului TV, WOWbiz, Roata Norocului, Ochii din Umbra, Stirile Kanal D, Teo Show, Te vreau langa mine), precum si un nou serial turcesc, „Furtuna pe Bosfor”, despre care se asteapta a avea mare succes, si o noua emisiune a lui Christian Sabbagh, „Sabbagh in actiune”.Scrie un comentariu