Stiri Interne

Cum au petrecut vedetele de Craciun

Scris de Ana Kozma

De Craciun, majoritatea vedetelor autohtone au petrecut o zi de poveste in sanul familiei. Bineinteles, au imortalizat momentele in fotografii de colectie pe care le-au postat, mai apoi, pe retelele de socializare.

Cum au petrecut vedetele de Craciun

Vedetele din Romania au petrecut Craciunul, in marea majoritate, alaturi de familie si de cei dragi. Iata ce fotografii au postat pe paginile lor de socializare si ce mesaje le-au transmis fanilor lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Gata de cină? Ai mei va ureaza “Craciun Fericit!” ❤

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Craciun fericit!🎉🎁🎅🏻🧸🌲❤

O postare distribuită de 𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐀𝐝𝐚𝐦 (@andaadam) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Craciun Fericit ❤! Si evlavie in suflete sa avem 🙏. #family

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Craciun de poveste va dorim!🎄🎅🌟🤗

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Crăciun fericit! 🎄✨

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The most precious present…❤🙏🏻~ Loredana #craciunfericit #love #loredana #loredanagroza

O postare distribuită de Loredana (@loredanagroza) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

MINUNEA MEA DIN ZIUA DE CRĂCIUN. Treziți în zori, urma să mergem la slujbă la “biserica satului”, cum e rânduiala încă de când bunicii ne-au învățat “Înger, Îngerașul meu”. Dar i-am rugat, nu știu de ce, pe mama și pe tata să mergem la Catedrala Episcopală din Baia Mare. Și așa am făcut. Veți vedea, nimic nu e întâmplător. Au fost două ore de bucurie și liniște, un timp de fiori și ochi umezi. 20 de preoți în altar, un cor angelic și 2000 de credincioși, încercând să înapoieze Crăciunul din ghearele consumerismului celui fără de care nu ar fi existat minunea Crăciunului: pruncul Iisus. A fost pentru prima oară când am văzut un înalt prelat predicând în lacrimi. Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului, a vorbit cu ochi umezi despre cum Maramureșul nu a fost îngenuncheat nici de de imperii, nici de comunism, nimeni nu a putut să îi fure colinda, tradiția și credința: “Maramureșenii nu au îngenucheat în fața nimănui. Decât în fața lui Dumnezeu.” Și urmează minunea trăită azi. La finalul slujbei, toți cei 20 de preoți au ieșit în fața altarului, iar din mijlocul lor, Preasfințitul Iustin rostit: “În fiecare an, Episcopia noastră oferă Crucea Părintelui Iustinian unui creștin al Maramureșului care ne face mândri și care apără credința strămoșilor lui….” Și nu aș putea să vă reproduc nimic din ce a urmat. Doar că, din mulțimea de 2000 de credincioși, mi-am auzit numele: “Mihai Morar e printre noi azi și îl rog să vină lângă mine pentru a primi această distincție…” Nu am avut asemenea emoții niciodată în viața mea. Ajuns în fața Preasfințitului, i-am putut doar mulțumi și spune: “Eu am venit doar la slujbă, ca orice creștin…” Sunt doar recunoscător. Nu pentru Crucea de la gât. Sunt doar un creștin, dar nu bun. Sunt doar păcătos, dar nu rău. Sunt recunoscător bunicilor și părinților pentru semnul crucii și pentru “Doamne ajută!”. Sunt recunoscător pământului meu, Maramureș, pentru Dor. Și sunt recunoscător că am fost crescut în Iubire. Iar biserica nu e despre “noi, preoții”, cum spunea Preasfințitul Iustin azi, biserica nu e despre creștini buni. Biserica e despre Hristos. Și Hristos este Iubire. Iar noi…noi ar trebui “Sus să avem inimile!”.

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Multumim Doamne ca ne-ai dat inca un Craciun alaturi de bunica noastra.Sanatate tuturor si fie ca aceste momente alaturi de familiile noastre si oameni dragi sa existe mereu.

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Crăciun fericit și liniștit! Sa fiți sănătoși, bucuroși și buni! Sa ne vedem cu bine!

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi! ☺

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Cum si-au impodobit vedetele brazii de Craciun

1 comentariu

Scrie un comentariu