Stiri externe

Cum au petrecut Bradley Cooper si Irina Shayk ultimele zile ale relatiei

Scris de Ana Kozma

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit in mod oficial dupa 4 ani de relatie, insa iata cum si-au petrecut cei doi ultimele zile in calitate de cuplu!

Cum au petrecut Bradley Cooper si Irina Shayk ultimele zile ale relatiei

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit oficial saptamana trecuta dupa o relatie de 4 ani. Cei doi, cunoscuti pentru faptul ca tin enorm la viata lor privata, au impreuna o fetita, iar ultima lor aparitie publica in calitate de cuplu s-a petrecut la Premiile Oscar 2019.

Conform publicatiilor internationale, ceea ce a stat la baza reatiei lor a fost atractia fizica, iar dupa ce aceasta a disparut, Bradley si Irina si-au dat seama ca nu au prea multe lucruri in comun.

Nici macar nu le-a trecut prin minte sa-si cumpere vreodata o casa impreuna si nici sa se casatoreasca, chiar daca au impreuna un copil. Mai mult, s-ar parea ca inainte de a lua decizia despartirii oficiale, Bradley Cooper si Irina Shayk au luat o pauza de la relatie pentru a vedea cum se simt unul fara celalt.

In loc sa le intareasca insa legatura, aceasta pauza i-a facut pe amandoi sa realizeze ca nu sunt fericiti in relatie si ca singurul lucru care ii mai tinea impreuna era fetita lor. S-au despartit in termeni amiabili si planuiesc sa imparta custodia celei mici.

Gurile rele spun ca despartirea lor ar avea de fapt legatura cu apropierea dintre Bradley Cooper si Lady Gaga, iar altii sunt de parere ca erau nefericiti pentru ca isi doreau lucruri diferite. In vreme ce ea isi dorea iesiri in oras, el a renuntat la alcool si a luat-o pe calea spiritualitatii.

Saptamana trecuta, Irina Shayk a fost vazuta carand o valiza din casa in care au locuit impreuna in Los Angeles.

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit! Ce legatura are Lady Gaga?

Sunt Lady Gaga si Bradley Cooper indragostiti in viata reala?

Scrie un comentariu