Stiri Interne

Cum au impartit bunurile Razvan Simion si fosta sotie la divort

Scris de Alexandru Manea

Razvan Simion a divortat la notar de sotia lui Diana. Cei doi s-au inteles in privinta custodiei copiilor lor, dar si asupra bunurilor pe care sa le imparta dupa cei 15 ani de casnicie. Iata la ce decizii au ajuns.

razvan-simion-divort-diana

Razvan Simion a divortat de sotia lui, Diana, dupa mai bine de un an de cand s-au separat. Mariajul a fost dezlegat la notar, in termeni amiabili. Cei doi fosti soti s-au inteles asupra custodiei copiilor lor, dar si asupra modului in care isi impart bunurile acumulate in timpul celor 15 ani de casnicie. ”

Suntem separati de multa vreme, dar procedurile notariale au durat ceva mai mult. Am divortat discret, asa cum ne-am trait si relatia”, a declarat Razvan Simion pentru Click!

razvan-simion-divort

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a cedat Dianei vila din Corbeanca, in care au locuit si in care au crescut cei doi copii ai loc, astfel incat acestia sa nu simta si mai puternic efectele divortului in cazul in care erau nevoiti sa se mute in alta casa.

In schimb, conform Libertatea, Razvan a ramas cu cele doua apartamente din Bucuresti pe care le-au inchiriat in ultimii ani.

Cei doi fosti soti s-au inteles asupra custodiei comune. Astfel, Ianca si Tudor vor locui in continuare in vila in care au crescut, alaturi de mama lor, si vor primi, se pare, 2000 de euro pensie alimentara lunara.

Scrie un comentariu