Stiri externe

Cum au fost pacaliti 60 de influenceri sa cumpere pantofi de 20 de dolari cu 600 de dolari!

Scris de Iancu Iulia

Magazinul Palessi a pacalit zeci de influenceri sa plateasca fabuloasa suma de 600$ pentru pantofi care nu costau mai mult de 20$. Este cosiderata farsa secolului.

Palessi a dorit sa faca un experiment prin care sa demonstreze ca multi cumparatori sunt dispusi sa plateasca sume exorbitante doar pentru numele unui brand.

Buticul Palessi a fost deschis intr-unul dintre cele mai luxoase centre comerciale din Los Angeles, iar in jur de 60 de influenceri au fost invitati sa descopere si sa cumpere creatiile designerului Plessi. Toata incaltamintea provenea de la un magazin cu produse foarte ieftine, insa luxosul butic a vandut perechile de pantofi la fabuloasa suma de 600$, desi nu au costat mai mult de 20$. Persoanele invitate au cumparat fara nicio remuscare acesti pantofi, fara sa stie cat au costat de fapt. La finalul experimentului, acestia si-au primit banii inapoi.

Toata situatia a devenit si mai amuzanta in momentul in care influencerii postau poze cu lucrurile pe care le-au cumparat si spuneau despre ele ca „Uimitoare! Elegante, sofisticate!”. Alta persoana a scris: „se vede ca sunt realizati din materiale de o calitate foarte inalta”

Toata farsa a fost filmata, iar imaginile au fost folosite pentru a crea un avertisment catre consumatorii de brand.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu