Stiri Interne

Cum au devenit iubiți Antonia și Alex Velea când încă aveau alte relații

Scris de Alexandru Manea

Antonia și Alex Velea au devenit un cuplu în urmă cu mai bine de patru ani, pe vremea când încă erau implicați într-o relație, respectiv o căsnicie. Iată cum explică artista motivul pentru care s-a îndrăgostit nebunește de Velea.

Cum au devenit iubiți Antonia și Alex Velea când încă aveau alte relații

Alex Velea și Antonia au devenit un cuplu în urmă cu mai bine de patru ani. La acea vreme amândoi erau încă implicați în relații amoroase/căsnicii, el cu Ana, ea cu Vincenzo Castellano. Cei doi au trebui peste orice critică venită din exterior.

Au mers mai departe, chiar și printr-un divorț îndelungat și imposibilitatea de a-și boteza copiii. Artista spune că își dorea acest tip de iubire, cea pe care i-o oferă Velea, și că amândoi erau nefericiți în relațiile de atunci.

„Pentru mine este un atuu foarte mare faptul că mă face să răd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit asta. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Am ieşit din relaţie, dar nu am căutat altceva.

Poate pentru unii a fost ceva brusc. Cred că a fost după două sau trei luni după ce m-am despărţit. Eu am fost foarte rănită şi, da, eu am fost cea care a plecat. Nici eu, nici el (n.r. alex) nu am avut o relaţie solidă. Avea o căsnicie care era pe butuci. Nu s-a băgat absolut nimeni. Totul a venit de la sine. Nu aş fi continuat o relaţie cu acest om dacă el era fericit acasă. Actele erau făcute, trebuia să fie pa”, a declarat Antonia la Antena 1.

 

Scrie un comentariu