Stiri Interne

Cum au ajuns Știrile Kanal D și Teo Show locul 1 în audiențe

Scris de Sorin Dutoiu

Stirile Kanal D și Teo Show au fost marți locul 1 în audiențe. Postul Kanal D a întrecut la rating și share principalii concurenți, Pro TV și Antena 1. Iată statisticile!

Cum au ajuns Știrile Kanal D și Teo Show locul 1 în audiențe

Marți, 22 septembrie, Kanal D a fost lider absolut de audiență, cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, conform datelor furnizate de Kantar Media. Grupajul informativ de prânz, prezentat de Ilinca Obădescu, a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, stația fiind lider de piață, pe toate categoriile de public monitorizate.

O medie de peste 425.000 de români din întreaga țară a urmarit, în fiecare minut al difuzării, “Știrile Kanal D”, în intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, programul TV a acaparat peste 21% din targetul Comercial, și peste 17% din cel National și All Urban.

S-a înregistrat 1,9% rating si 21,3% cota de piață, pe targetul Comercial, 2,4% rating și 17,5% cota de piață, pe targetul Național, și 2,1% rating și 17,2% cota de piață, pe targetul All Urban.

Minutul de maximă audiență, atins la 12:47, a adunat în fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumătate de million de telespectatori (517.000) din întreaga țară.

La rândul său,  editia de marți a emisiunii “Teo Show” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audienței, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Bursucu a fost lider absolut de audiență. Kanal D s-a plasat pe primul loc, pe toate cele trei categorii de public monitorizate.

În intervalul de difuzare 15:00 – 17:00, Kanal D a înregistrat 1,6% rating și 16,2% cotă de piață, pe targetul Comercial, 2,6% rating și 14,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,3% rating și 13,7% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Editia a fost urmărita de o medie de peste 464.0000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de maximă audiență, atins la 16:15, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 605.000 de telespectatori.

Grila de toamnă Kanal D. Ce emisiuni și seriale vom vedea!

 

View this post on Instagram

 

Catalin Botezatu, tuns cu flacari! 🔥🔥🔥 #catalinbotezatu #tuns #tunsori #teoshow

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania) on

Scrie un comentariu