Stiri Interne

Cum au ajuns sa arate sanii de 3 kilograme ai Nicoletei Luciu

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu s-a incapatanat, in 2011, sa isi puna silicoane de aproape 3 kilograme, insa a avut, pe termen lung, numai de regretat. Iata cum ajunsesera sa arate sanii ei, in urma cu doua saptamani, cand s-a prezentat la control pentru a-si scoate protezele gigant.

nicoleta-luciu-silicoane1

Nicoleta si-a pus protezele gigant, in 2011

In 2011, dupa ce a nascut tripleti, Nicoleta Luciu si-a pus proteze de silicon gigant, de 1,2 kilograme fiecare. Decizia a fost privita cu suspiciune, chiar amuzament, de alti medici esteticieni care, cu siguranta, au intuit ca vedeta va avea numai de suferit pe termen lung.

Si asa s-a si intamplat. Nu doar ca, din cauza fortei gravitationale, sanii s-au lasat impresionant de mult si au intins pielea la maximum, insa, din cauza greutatii lor, Nicoleta a inceput sa aiba dureri insuportabile de spate.

Prin urmare, a decis sa renunte la protezele gigant, si sa le scoata, inlocuindu-le cu altele mai mici. In plus, medicii de la un spital din Istanbul i-au efectuat si un lifting mamar, pentru ca forma finala sa fie cat mai fermi.

nicoleta-luciu-silicoane-mari-1

Cum au ajuns sa arate sanii de 3 kilograme ai Nicoletei Luciu. La controlul medical, in 2015, la clinica din Istanbul

“Doctorul mi-a spus sa nu ridic greutati, dar eu mereu ridicam copiii in brate. Sa le dau de mancare, sa ii schimb. Si mi s-a rupt pielea”, le-a explicat Nicoleta.

nicoleta-luciu-silicoane-mari-3

Asa ajunsesera sa arate sanii Nicoletei Luciu, dupa patru ani in care au suportat silicoanele de aproape 3 kilograme

In plus, pentru ca i s-au gasit noduli la sani, vedeta asteapta cu ingrijorare rezultatele biospisei. „Nu stiu care e treba cu ei. A ramas ca medicii sa analizeze si sa imi ofere un raspuns. Astept rezultatul biopsiei sa aflu daca sunt tumori sau doar noduli. Sper sa nu fie vorba de probleme mai mari. Acum ma bucur ca inca mai am sani”.

luciu-turcia

Alaturi de medicii din Turcia

Vedeta are de gand sa isi mai faca insa o operatie estetica, de aceasta data la nas, medicii turci urmand sa il ingusteze si sa ii ofere o forma mai echilibrata.

Foto: WOWbiz

Scrie un comentariu