Style Radar

Cum au ajuns pantalonii de trening să fie purtați cu haine elegante în 2020

Scris de Ana Kozma

Ai crede că pantalonii de trening sunt potriviți fie pentru sport, fie pentru zilele în care stai în casă și vrei să te simți comod. Greșit! În anul 2020, ei pot fi cu ușurință integrați în outfit-uri elegante. Iată cum!

Cum au ajuns pantalonii de trening să fie purtați cu haine elegante în 2020

Pantalonii de trening au devenit în 2020 o piesă vestimentară statement. Nu mai sunt potriviți doar pentru sport ori stat în casă, așa cum se întâmpla cândva. Ba din contră, pot fi integrați în outfit-uri cool ori elegante. Ba mai mult, îi porți purta chiar și cu tocuri în combinațiile potrivite.

Iată mai jos câteva exemple de posibile outfit-uri, propuse de editorii fashion de la revista Marie Claire.

Balerină modernă

Un look perfect pentru zi, inspirat din ținutele balerinelor. O ținută comodă, dar care cu siguranță va atrage atenția celor din jur.

Look de inspirație pariziană

Pantaloni de trening și hanorac combinate cu o pereche de botine chic, palton, beretă și curea. Ținută ideală pentru o zi de toamnă.

Ținută de weekend

În caz că îți propui un weekend relaxant și o plimbare prin parc, această combinație reprezintă alegerea perfectă.

Ținută chic de toamnă

Dacă afară e înnorat, însă vrei să îți înseninezi ziua cu o ținută chic, iată aici o variantă. În funcție de temperatura de afară, poți înlocui sandalele cu o pereche de pantofi sau botine.

Office casual

Te-ai gândit vreodată că poți combina o cămașă cu pantaloni de trening? Ei bine, iată că se poate. Ținuta perfectă pentru o zi relaxată la birou.

Rock style

O pereche de pantaloni negri de trening pot fi ușor combinați cu o pereche de bocanci și un sacou vintage de piele pentru un look de inspirație rock.

Casual chic

Ia o pereche de pantaloni de trening dintr-un material mai prețios. Combină-i cu un pulover cu umeri structurați și o pereche de mocasini. Accesorizează ținuta cu un clutch și ochelari de soare. Voila!

Fashion sport

Aici aici o variantă de ținută foarte fashion în care sunt integrați o pereche de pantaloni albi de trening. Fără doar și poate, centura tip corset este piesa de rezistență a outfit-ului.

Ținută de zi

Iată o ținută casual sport, dar extrem de cool, perfectă pentru zi.

Sport Business

Dacă îți plac ținutele fancy, dar totodată extrem de comode, ai aici varianta perfectă ce le îmbină pe amândouă.

10 rochii pulover în trend

Scrie un comentariu