Stiri externe

Cum arata vila vedetelor din Barbados! Este de vanzare pentru 40 de milioane de dolari!

Scris de Ana Kozma

Vila din Barbados in care o multime de vedete, printre care Printul Harry sau Elton John, si-au petrecut vacanta, este scoasa la vanzare pentru 40 de milioane de dolari. Iata cum arata luxoasa proprietate!

Cum arata vila vedetelor din Barbados! Este de vanzare pentru 40 de milioane de dolari!

O impresionanta vila din Barbados, in care o multime de vedete internationale si-au petrecut vacante de vis, este acm scoasa la vanzare contra impresionantei sume de 40 de milioane de dolari.

Chiar Printul Harry si-a petrecut acolo o scurta vacanta in luna ianuarie a anului 2010.

Amplasata in Saint James, Barbados, vila poarta denumirea de Cove Spring House si dispune de o priveliste superba ce iti taie respiratia.

Conform presei internationale, mai multe vedete internationale au inhiriat-o de-a lungul anilor pentru vacante, iar printre acestea se numara Elton John, Hugh Grant, Simon Cowell, Rihanna, Nicole Kidman si Rod Stewart.

Pozitionata pe o stanca deasupra oceanului, proprietatea dispune de 10 dormitoare si 10 bai, fiind cea mai luxoasa vila din zona Caraibelor.

Fiecare dintre cele 10 dormitoare are propria terasa cu pisicina, jacuzzi si vedere la ocean.

Vila vine la pachet cu personal angajat, de la bucatari pana la majordom, cameriste si serviciu de paza.

De asemenea, impresionanta proprietate mai dispune de o sala de fitness, bucatarie utilata cu aparatura de ultima generatie si o camera media.

Luxul suprem la el acasa! Unde se cazeaza vedetele de la Hollywood cand merg in vacanta la ski

Scrie un comentariu