ADPM Cool Stiri externe

Cum arată vila pe care Ellen DeGeneres o vinde cu 53 de milioane de dolari

Scris de Ana Kozma

Vezi aici cum arată vila din Beverly Hills, complet renovată anul trecut, pe care Ellen Degeneres și Portia de Rosii o vând în prezent contra sumei de 53 de milioane de dolari!

Cum arată vila pe care Ellen DeGeneres o vinde cu 53 de milioane de dolari

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt cunoscute pentru afacerile profitabile pe care le fac în domeniul imobiliar. Recent, cele două au scos la vânzare o vilă de lux din Beverly Hills. Casă pe care au renovat-o în întregime chiar anul trecut și pe care o vând acum cu 53.5 milioane de dolari.

Se întâmplă la mai puțin de doi ani după ce au cumpărat proprietatea de la Adam Levine, liderul trupei Maroon 5. Profitul va fi de peste 10 milioane de dolari, având în vedere că prețul de cumpărare a fost atunci 42.5 milioane de dolari. Impresionanta vilă se întinde pe aproape 1000 de metru pătrați.

Casa dispune de 5 dormitoare și 12 băi dispuse pe 3 etaje. Are podele de lemn, șeminee din piatră și un aer extrem de cool. Design-ul locuinței are un touch modern îmbinat însă cu stilul tradițional.

Foaierul este dispus de 2 etaje, iar zona de living este extrem de spațioasă. Proprietatea mai oferă o cameră de relaxare, o zonă de luat masa și bibliotecă.

La etaj se găsește o oază de calm cu terasă privată și baie proprie, spațiu întins pe aproape 200 de metri pătrați.

Cumpărătorii vor fi bucuroși să descopere cinematograful privat, barul, camera de entertainment și o sală de sport. Printre facilități se mai numără o bucătărie de vară cu cuptor pentru pizza, zonă pentru foc de tabără, teren de tenis, piscină și spa.

Mai revine Ellen DeGeneres pe ecran după scandalul cu angajații? Iată ce se întâmplă!

Scrie un comentariu