Stiri Interne Video

Cum arata vila lui Dorian Popa. A costat mai mult de 300.000 de euro!

Scris de Ana Kozma

Dorian Popa si-a construit de la zero o vila in apropiere de Bucuresti. Casa este una de lux si a costat mai bine de 300.000 de euro. Iata unde isi petrece artistul izolarea!

Cum arata vila lui Dorian Popa. A costat mai mult de 300.000 de euro!

Dorian Popa si-a dorit enorm o casa mare, astfel ca toti banii pe care i-a castigat in ultimii ani i-a investit in aceasta directie. Artistul si-a construit, de la zero, o vila impunatoare in apropiere de Bucuresti.

Investitia nu a fost deloc una mica. Ba din contra. Pentru a-si construi casa visurilor, Dorian Popa a scos din buzunar peste 300.000 de euro.

”Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numarat, pentru ca efectiv m-am speriat. Va spun sincer, sub ochii lui Doamne-Doamne, ca eu nu credeam ca o sa trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt intre 170.000-180.000 de euro cu toata casa, cu tot cu piscina. Am sarit bine de cifra de 300.000 de euro, dar este de prisos sa mai discutam asta acum”, a dezvaluit artistul pe contul sau de YouTube.

Acum insa Dorian Popa nu-si mai incape in piele de fericire, asta pentru ca si-a vazut visul cu ochii. In plina izolare, piscina sa este gata. Astfel ca artistul se poate delecta cu o izolare ceva mai dulce.

Dorian Popa s-a ales cu 3 gauri si 2 taieturi dupa accidentarea din Madagascar

Scrie un comentariu