News Stiri externe

Cum arata vila de 13 milioane de dolari a lui Ricky Martin din Los Angeles

Scris de Christian Stan

Ricky Martin isi arata vila din Los Angeles in cel mai nou numar al revistei Architectural Digest, celebrul cantaret fiind fotografiat la el acasa alaturi de logodnicul Jwan Yosef si cei doi baieti gemeni Matteo si Valentino, acum in varsta de 9 ani.

In Noiembrie 2015 cantaretul a platit 13,5 milioane de dolari pentru propria lui locuinta in Los Angeles, o vila de 3000 de metri patrati, cu sapte dormitoare. Vila a fost proiectata de un faimos arhitect din anii 1950, Grefory Ain, iar dupa lucrari de modernizare Ricky s-a mutat in noua lui Casa la finalul lui 2015.

Cantaretul imparte acum locuinta cu logodnicul sau, artistul Jwan Yosef, si cu cei doi baieti gemeni, Matteo si Valentino.

„Acasa este un concept nou pentru baietii mei. Ei sunt obisnuiti sa locuiasca doua saptamani intr-o parte, doua saptamani intr-un alt loc. Oriunde suntem noi impreuna este acasa pentru ei”, declara artistul.

„Mi-am dorit o locuinta moderna, confortabila si aerisita si cred ca am reusit acest lucru. Intre timp, camera de yoga s-a transformat in studioul lui Jwan, iar alta incapere va fi transformata in studio de inregistrari”, mai spune Ricky Martin.

Ricky Martin are o avere estimata la 60 de milioane de dolari. In Martie, cantaretul va reveni in Las Vegas pentru a ultimele concerte din cele 30 de la Monte Carlo’s Park Theatre, iar de pe 17 Ianuarie va putea fi vazut in „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace.”

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu