Stiri Interne

Cum arata vila in care s-au mutat Anca Serea si Adi Sina

Scris de Ana Kozma

Casa in care locuiau pana acum a devenit neincapatoare pentru familia lor numeroasa, astfel ca Anca Serea si Adi Sina au hotarat sa se mute, impreuna cu cei 6 copii, intr-o vila mai mare cu doua etaje. Iata cum arata aceasta!

Cum arata vila in care s-au mutat Anca Serea si Adi Sina

Anca Serea si Adi Sina au o familie numeroasa, iar casa in care au locuit pana acum devenise neincapatoare, astfel ca cei doi au hotarat sa o vanda si sa se mute intr-o vila mai mare. Asta ca sa le poata oferi celor 6 copii tot confortul de care au nevoie, spatiu de joaca si camere proprii.

Zis si facut! Dupa o buna perioada in care Anca Serea si Adi Sina s-au ocupat de amenajarea noii locuinte, ieri intreaga familie a petrecut prima zi in casa cea noua. Bucuroasa nevoie mare, Anca Serea a postat pe retelele de socializare cateva fotografii prin care ne prezinta camera micului Moise.

Camera este una spatioasa, cu loc de joaca, mobilier adecvat unei camere pentru copii si un cort care i-a fascinat pe toti cei mici.

Zilele trecute, Anca Serea si Adi Sina au anuntat public ca, desi are o valoare sentimentala extrem de mare pentru ei, au scos la vanzare sau spre inchiriere casa in care au locuit pana acum.

Cum arata Anca Serea la 3 luni dupa a sasea nastere

 

Vezi această postare pe Instagram

 

1 Decembrie! #leah #6hearts #alwaysandforever❤️

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Scrie un comentariu