Stiri Interne

Cum arata vila in care locuieste Smiley

Scris de Ana Kozma

Smiley este unul dintre norocosii care, atunci cand ajung acasa, se pot bucura de o atmosfera linistita intr-un decor exact asa cum au visat mereu. Artistul a angajat o echipa de arhitecti si designeri de interior pentru a-i decora locuinta, iar rezultatul este unul uimitor! Cat despre investitie, aceasta se ridica la aproximativ 300.000 de euro.

Cum arata vila in care locuieste Smiley

Desi este extrem de ocupat si ajunge destul de rar pe acasa, atunci cand reuseste sa-si gaseasca timp pentru a sta in intimitatea locuintei sale, Smiley se poate bucura in voie de un decor exact asa cum a visat mereu.

Smiley si Gina Pistol sunt împreuna?

Artistul locuieste intr-o vila din Bucuresti pentru decorarea careia a apelat la o echipa de tineri si foarte talentati arhitecti si designeri de interior.

Smiley a optat pentru geamuri imense pentru ca locuinta lui sa fie insufletita pe timp de zi de lumina naturala, iar design-ul reprezinta o combinatie perfecta intre vechi si nou.

Vopseaua in tonuri de albastru in care au fost vopsiti peretii dau o nota de liniste. In plus, elementele de decoratiune sunt unele extrem de cool.

 

View this post on Instagram

 

temperatura coboara. ne asteapta minime de 7 grade. avand aceasta informatie, m-am gandit sa va zic si voua…

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Scrie un comentariu