ADPM Coffee Break ADPM Cool

Cum arata standul Romaniei de la Expo Milano 2015

Scris de Alexandru Manea

Romania va participa la Expo Milano 2015 cu un pavilion ce reproduce o casa traditionala romaneasca. Iata cum arata planul standului pe care il vor vizita strainii incepand cu 1 mai.

stand-romania-milano-expo

Respectand tematica editiei din acest an, „Hranirea planetei, Energie pentru Viata”, Romania va participa la Expo Milano 2015 cu un stand ce reproduce o veche asezare traditionala romaneasca.

Constructia pavilionului pe care il vor vizita toti strainii incepand cu 1 mai costa 3,5 milioane de euro, suma care include si amenajarea lui si organizarea evenimentelor care vor promova Romania.

stand-romania-milano-expo-1 stand-romania-milano-expo-3

„Pavilionul va fi structurat, la parter, pe cinci arii tematice si va oferi vizitatorilor informatii prin intermediul unei tehnologii multimedia hi-tech pe baza unor leduri, a unei tehnici digitale.

La etaj, avem restaurantul, cu o prispa prezentata intr-o cheie moderna, avand acoperisul din stuf, inconjurat de o gradina, pe care speram sa o mentinem vie, proaspata, pe durata celor sase luni”, a declarat comisarul general al Romaniei la Expo Milano 2015, Georgian Ghervasie, conform Mediafax.

Scrie un comentariu