Stiri Interne

Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

Scris de Ana Kozma

Toata Romania il cunoaste pe premierul Ludovic Orban, insa putini o stiu pe sotia acestuia, Mihaela. Sotia primului ministru este o persoana discreta in ceea ce priveste aparitiile publice, insa weekend-ul acesta si-a insotit sotul la Ateneul Roman!

Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

Pe premierul Ludovic Orban avem ocazia sa il vedem extrem de des, insa nu la fel de des apare in public si sotia lui, Mihaela. Weekend-ul acesta insa, familia Orban a bifat o aparitie rara. Cei doi au fost invitati la Ateneul Roman, in loja oficiala, alaturi de Familia Regala.

Cu aceasta ocazie, Mihaela Orban a purtat o rochie neagra, eleganta, cu detalii din dantela in zona decolteului. Pemierul a fost si el imbracat in ton cu evenimentul, purtand costum cu papion.

Mihaela Orban, sotia premierului, este o persoana extrem de discreta si isi face rar aparitia in public. Aceasta este de profesie psiholog si psihopedagog, lucrand ca directoare a unei gradinite private din Bucuresti. De asemenea, este consilier al unei fundatii ce are ca scop educarea tinerilor si copiilor romani.

Scrie un comentariu