Stiri Interne

Cum arată sora Iuliei Albu

Scris de Ana Kozma

Toată lumea o cunoaște pe Iulia Albu. Apare mai mereu la televizor și este extrem de activă pe social media. Nu multe se știu însă despre familia excentricei vedete. Iată, spre exemplu, cum arată sora Iuliei Albu!

Cum arată sora Iuliei Albu

Pobabil că nu există român care să nu fi auzit de Iulia Albu. Vedeta este celebră pentru aparițiile ei excentrice și comentariile adesea controversate. Apare săptămânal în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acolo unde are o rubrică de fashion. De asemenea, e extrem de activă pe rețelele de socializare.

Nu multe se știu însă despre familia ei. Spre exemplu, Iulia Albu are o soră. Conform Libertatea, numele ei este Karin Voichița și este o persoană cât se poate de discretă.

Contul acesteia de Instagram este privat și are un număr redus de urmăritori. Sora Iuliei Albu are o carieră departe de lumina reflectoarelor, în domeniul economiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mikaela Albu (@mikalablanche)

În toamna lui 2020, pe contul Mikaelei, fiica Iuliei Albu, a apărut o fotografie cu Karin. „Cu Karin, sora lui mami, înainte de pandemie. Îmi lipsești”, scrie în descrierea imaginii.

Iulia Albu, dată afară din grupurile de mămici de la școală

Scrie un comentariu