Stiri externe

Cum arată Sophie Turner, însărcinată în 8 luni

Scris de Ana Kozma

Există încă de la începutul anului zvonuri cum că ar fi însărcinată, dar Sophie Turner a refuzat să vorbească public pe acest subiect. Fotografiile din ultima vreme o dau însă de gol. Iată cum arată actrița, însărcinată în 8 luni!

Cum arată Sophie Turner, însărcinată în 8 luni

Familia Jonas este pe cale să se mărească. Asta în ciuda faptului că nici Joe Jonas, nici Sophie Turner nu au confirmat încă oficial faptul că așteaptă un copil. Zvonurile există încă de la începutul anului. Și știm că fără foc nu prea iese fum, așa că fotografiile din ultima vreme cu Sophie Truner vorbesc de la sine.

Zilele trecute, Sophie a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Purta un costum sport, mulat pe burtica de gravidă. Sursele din apropierea celor doi spun că actrița este deja însărcinată în 8 luni. Iar imaginile nu fac decât să vină ca o confirmare a acestui lucru.

În altă zi, Joe Jonas și Sophie Turner au ieșit la o plimbare prin cartier. Îmbrăcați lejer și ținându-se de mână. Viitoarea mămică poartă papuci de casă și un hanorac mai larg care nu reușește însă să ascundă burtica.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit primăvara trecută, în cadrul unei ceremonii surpriză în Las Vegas. Evenimentul a fost urmat, în vară, de o nuntă în toată regula. Aceasta s-a desfășurat în sudul Franței.

Sophie Turner, zvonuri ca este insarcinata

Scrie un comentariu