Stiri Interne

Cum arata soacra Gabrielei Cristea

Scris de Alexandru Manea

Mama lui Tavi Clonda, cea care va deveni soacra Gabrielei Cristea odata ce vedeta se va casatori cu solistul, a aparut la televizor si a povestit ce parere are despre relatia fiului sau cu indragita prezentatoare TV.

gabriela-cristea-soacra

Mama lui Tavi Clonda a aparut pentru prima data la televizor, intr-o transmisie live realizata in timpul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

In timp ce in platou se aflau Gabriela Cristea si Tavi Clonda, alegandu-si verighetele de nunta, mama solistului a povestit ce impresie i-a lasat prezentatoarea TV prima data cand a cunoscut-o personal.

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda-relatie gabriela-cristea-tavi-clonda-aniversare gabriela-cristea-tavi-clonda-logodna gabriela-cristea-tavi-clonda-venezia

„Am fost foarte emotionata cand a venit pentru prima oara la noi acasa. Eu zic ca se potrivesc foarte mult. Gabi e foarte frumoasa, dezinvolta, este extraordinara”, a declarat Elena Clonda.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au cunoscut in vara lui 2013, in timp ce pregateau noul format „Te vreau langa mine”. De atunci sunt impreuna, logoditi si se pregatesc sa isi oficializeze relatia, cel mai probabil, in cursul acestui an.

Scrie un comentariu