Stiri externe

Cum arata rulota in care locuiesc Angelina Jolie si Brad Pitt

Scris de Alexandru Manea

Angelina Jolie si Brad Pitt si-au cumparat o rulota pe care au platit 1 milion de dolari. Momentan, cel care o foloseste mai mult este celebrul actor, insa nu ar fi exclus sa ii vedem pe cei doi soti calatorind prin lume la bordul acestei vile de lux pe roti. Iata cum arata in interior.

angelina-jolie-brad-pitt-soti

Brad Pitt si-a dorit, se pare, de mult timp o rulota spatioasa cu care sa poata calatori si in care sa doarma si sa se relaxeze ca si cand ar fi acasa, in vila lui de lux.

Astfel se face ca a cumparat recent o rulota imensa pe care a cheltuit 1 milion de dolari. Vehiculul este lung de 15 metri si are in interior un living spatios, o bucatarie echipata ca la carte, o baie spatioasa si un dormitor ca la hotel.

brad-pitt-rulota-1 brad-pitt-rulota-baie brad-pitt-rulota-bucatarie brad-pitt-rulota-dormitor

Actorul a ales acest model imens de rulota avand in gand varianta de a calatori nu doar alaturi de sotia lui, Angelina Jolie, ci si alaturi de cei sase copii ai lor.

brad-pitt-angelina-jolie-family1

Gerard Butler isi doreste castel

gerard-butler-castel

La polul opus, Gerard Butler, cel care a avut o relatie cu Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, intentioneaza sa isi cumpere nu o rulota, ci un castel scotian.

Actorul si-a pus in gand sa locuiasca intr-o locuinta medievala din estul Scotiei, aproape de casa mamei sale din Highland Perthshire. Pretul unei astfel de locuinte excentrice porneste de la 2 miloane de dolari si poate ajunge si la 15 milioane de dolari.

Scrie un comentariu