Stiri externe

Cum arata Prima Doamna a Frantei in costum de baie

Scris de Alexandru Manea

Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, sotia presedintelui Emmanuel Macron, este mandra de forma fizica pe care o afiseaza la cei 64 de ani ai sai. Dupa ce am admirat-o in haine elegante, a venit acum timpul sa o descoperim la plaja, in costum de baie.

Cum arata Prima Doamna a Frantei in costum de baie

Brigitte Macron este considerata una din cele mai elegante Prime Doamne ale lumii. Sotia presedintelui Emmanuel Macron are 64 de ani, cu 25 de ani mai mult decat sotul sau, si afiseaza tinute vestimentare impecabile in aparitiile sale publice. A devenit un reper de eleganta pentru multi si figureaza in articole de analiza in reviste de moda celebre.

Dincolo de bunul gust vestimentar, Brigitte Macron acorda o importanta deosebita formei fizice excelente pe care o are la varsta sa. Drept dovada, s-a afisat in urma cu doi ani in costum de baie, la plaja, iar fotografiile realizate au aparut in presa franceza.

Prima Doamna apare purtand un costum de baie intreg, albastru inflorat, iesind din apele marii tinandu-se de mana cu sotul ei, la randul sau purtand sort de baie si un tricou polo.

Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput, se pare, inca de pe vremea liceului actualului presedinte al Frantei. La vremea respectiva, Brigitte ii era profesoara. Relatia lor s-a concretizat insa intr-o casnicie abia in 2007.

Brigitte Macron vs Melania Trump in America. Care a fost mai eleganta?

 

Scrie un comentariu