Stiri Interne

Cum arata parintii si soacra Iuliei Vantur

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur este la un pas sa se marite cu actorul indian Salman Khan. Atat parintii ei, cat si familia actorului de la Bollywood sunt de acord cu idila lor, despre care scrie atat presa din Romania, cat si cea din India. Iata cum arata parintii si soacra vedetei noastre.

iulia-vantur-parinti

Iulia Vantur este la un pas sa se marita cu Salman Khan. O spun din ce in ce mai multi, dupa ce vedeta din Romania a inceput sa se expuna des alaturi de starul de la Bollywood, asumandu-si astfel relatia pe care au tinut-o cat mai la discretie in ultimii ani.

iulia-vantur-salman-khan-india-1

Parintii Iuliei sunt de acord cu idila fiicei lor, chiar daca aceasta traieste, de cativa ani, mai mult in India, departe de ei.. „Sunt fericiti pentru Iulia chiar daca nu stiu cand o vor mai vedea acasa.

Momentan se feresc sa faca declaratii despre fiica lor si au lasat sa inteleaga faptul ca vorbesc cu Iulia prin telefon sau alte mijloace moderne cum ar fi Skype. Parintii ei sunt fericiti si multumiti ca fiica lor este bine si ca si-a gasit jumatatea”, au declarat surse apropiate, conform Click.

iulia-vantur-soacra iulia-vantur-soacra

Si mama lui Salman Khan pare sa o fi acceptat pe romanca in familia ei. Iulia si Sushila Charak (70 de ani), apar din ce in ce mai des impreuna, aratandu-le tuturor cat de bine se inteleg. Cea mai recenta aparitie a avut loc in urma cu cateva zile cand Iulia era fotografiata tinandu-o de brat pe mama iubitului ei.

Scrie un comentariu