Stiri externe

Cum arata parintii Melaniei Trump. De la mama mosteneste frumusetea?

Scris de Alexandru Manea

Toata lumea o cunoaste pe Melania Trump, Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, insa putini stiu cum arata parintii ei. Iata-i pe Viktor si Amalija Knavs!

Cum arata parintii Melaniei Trump. De la mama mosteneste frumusetea?

Melania Trump a emigrat din Slovenia in urma cu mai bine de trei decenii, a devenit un model cunoscut pentru ca apoi sa ajunga sotia unuia din cei mai influenti oameni de afaceri de peste Ocean, Donald Trump. Cum destinul nu a incetat sa o surprinda, acesta a devenit ulterior Presedintele Statelor Unite, iar Melania Prima Doamna a Statelor Unite. O calatorie lunga de la stadiul de emigrant.

In prezent, Melania este una din cele mai admirate, dar si criticate Prime Doamne ale lumii, mereu eleganta si, conform parerilor multora, uimitor de frumoasa. A mostenit cu siguranta genele bune de la mama sa, Amalija Knavs.

Aceasta si-a facut recent aparitia in public, alaturi de sotul ei,  ajungand la Casa Alba, alaturi de fiica lor si de Presedintele Trump, dupa o vacanta in Palm Beach.  Mama Melaniei Trump are 73 de ani si a avut o aparitie vestimentara, impecabila, asa cum ne-a obisnuit, de altfel, si fiica ei de fiecare data cand iese in public.

Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

 

The First Family 🇺🇸

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu