Stiri Interne

Cum arata parintii lui Mihai Bendeac

Scris de Alexandru Manea

Pe Mihai Bendeac il cunoaste toata tara prin prisma emisiunilor TV in care este implicat de mai bine de un deceniu. Putini insa stiu cum arata parintii lui. Iata o fotografie in care apare si mama si tatal actorului, dar si detalii despre cati bani a castigat vedeta in 2015.

parinti-mihai-bendeac

Mihai Bendeac este cunoscut de toata lumea in mod special prin prisma proiectelor de televiziune in care este implicat de un deceniu. Putini ii cunosc insa parintii, in conditiile in care acestia au stat departe de lumina reflectoarelor.

Iata una din rarele fotografii in care Bendeac apare alaturi de mama si de tatal sau.

mihai-bendeac-proces

In plus, aflam din WOWbiz.ro cat a castigat actorul in anul 2015. Conform declaratiei sale, de la Teatrul de Comedie a incasat aproape 18.000 lei (1.500 lei pe luna), iar din drepturile de autor 182.743 lei (cam 15.230 lei pe luna), insemnand bani proveniti din proiectele de la Antena 1, Prima TV, si colaborarile cu firma care produce show-urile Deliei Matache si cu clubul sotului acesteia.

In plus, aflam ca anul trecut Bedeac i-a oferit tatalui sau o parte importanta din incasarile sale, in mare parte de la Antena 1, insemnand 376.208 lei, adica aproximativ 83.601 euro. Pe acesti bani tatal lui i-a depus intr-un cont personal.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu