Stiri Interne

Cum arata parintii Adelei Popescu

Scris de Alexandru Manea

Adela Popescu si-a sarbatorit ieri tatal, ocazie a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare alaturi de acesta si de mama ei, ocazie rara pentru fanii sai de a-I admira parintii in acelasi cadru.

adela-popescu-parinti

Pe mama Adelei Popescu am mai admirat-o in diverse postari ale actritei pe retelele de socializare. Tatal vedetei, insa, a stat departe de lumina reflectoarelor si nu a fost expus de fiica sa publicului.

Pana ieri cand, cu ocazia zilei sale de nastere, Adela a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare la masa alaturi de mama si de tatal ei.

adela-popescu-mama-2

adela-popescu-mama

Daca pana anul acesta parintii ei locuiau in afara Bucurestiului, in satul in care vedeta s-a nascut, de cand Adela a devenit mamica, atat mama cat si tatal ei s-au mutat alaturi de ea pentru a o ajuta la ingrijirea celui mic.

“Tatal meu implineste astazi 67 de ani. 41 alaturi de mama noastra, 29 alaturi de mine, 2 luni jumate alaturi de Alexandru! Sa ne traiesti, tati, fericit si sanatos! Te iubim! Familia ta”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu