Stiri Interne

Cum arată Ozana Barabancea în costum de baie după ce și-a micșorat stomacul

Scris de Alexandru Manea

Ozana Barabancea a apelat la operație chirurgicală de micșorare a stomacului, ca ultimă soluție pentru a putea slăbi și a ajunge la o greutate corporală acceptabilă. Iată cum arată artista în costum de baie, la plajă, după intervenție.

Cum arată Ozana Barabancea în costum de baie după ce și-a micșorat stomacul

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos în urmă cu câțiva ani, după ce a ținut o dietă strictă. Din păcate, efectul nu a fost unul de lungă durată, întrucât a acumulat kilogramele pierdute la loc, chiar și mai multe decât avea înainte.

Prin urmare, artista a decis că singura soluție eficientă pe termen lung este să își micșoreze stomacul pe cale chirurgicală. Cu toate riscurile de rigoare.

A făcut acest lucru și a început să scape de kilogramele în plus. Dovadă și fotografiile realizate de paparazzi WOWbiz.ro care ne-o prezintă pe solistă pe plajă în costum de baie.

„Cred ca m-am ingrasat pe fond nervos. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe saptamana, dar nu am dat jos cat am vrut eu, iar mancatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am sa beau trei saptamani lichide, supe strecurate, ceaiuri. Daca puteti sa credeti am savurat lingurita cu lingurita un iaurt de baut. Am spus adio tuturor bauturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, a declarat Ozana la Antena 1, după ce s-a operat.

Scrie un comentariu