Stiri externe Style Radar

Cum arata ochelarii de soare lansati de Kim Kardashian! Iata cat costa!

Scris de Ana Kozma

Kim Kardashian a facut echipa cu celebrul brand Carolina Lemke si a lansat o colectie nou-nouta de ochelari de soare. Iata cum arata si cat costa mult ravnitele accesorii!

Cum arata ochelarii de soare lansati de Kim Kardashian! Iata cat costa!

Kim Kardashian stie sa se foloseasca de celebritatea de care se bucura pentru a-si lansa business dupa business. Mai nou, starleta a facut echipa cu brand-ul Carolina Lemke si a lansat o colectie nou-nouta de ochelari de soare.

Kim Kardashian socheaza in cel mai mulat costum de baie

Colectia de ochelari de soare semnata Kim Kardashian contine 7 modele diferite, iar pretul accesoriilor se ridica la 90 de dolari perechea.

Kim a dezvlauit insa ca nu se opreste aici, iar candva spre finalul primaverii va mai lansa inca 6 modele de ochelari de soare.

„Este cate ceva pentru toata lumea. Am ales forme diferite pentru ca orice om sa isi regaseasca gusturile in acest nou proiect”, a dezvaluit Kim Kardashian.

Kim nu doar ca s-a implicat din punct de vedere creativ in lansarea acestei colectii de ochelari de soare, ci este femeie de afaceri in toata regula, detinand parte din business-ul Carolina Lemke.

10 momente cand Kim Kardashian a iesit aproape dezbracata in public

In ultimii ani, Kim Kardashian si-a deschis mai multe afaceri, printre care o linie de cosmetice, una de parfumuri, o linie de haine pentru copii si o aplicatie pentru smartphone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

TEMPEST #ONSIGHT @kimkardashian @barrefaeli #repost @carolinalemkeberlin . . . #carolinalemke #carolinalemkeberlin #carolinalemkeberlinil #kimkardashian #barrefaeli

O postare distribuită de CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin.il) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

KKW x @CarolinaLemkeBerlin Sunglasses .. COMING SOON 😎

O postare distribuită de @ kimklookbook pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu