Evenimente Star Radar

Cum arata noul magazin Tommy Hilfiger ACC din Bucuresti Mall

Scris de Sorin Dutoiu

Tommy Hilfiger a lansat un nou magazin in Bucuresti Mall, dedicat accesoriilor renumitului brand. La evenimentul de lansare au fost prezente si vedete cunoscute din showbiz. Iata cum arata magazinul si cum s-au fotografiat invitatii.

Cum arata noul magazin Tommy Hilfiger ACC din Bucuresti Mall

Tommy Hilfiger a deschis oficial primul magazin TOMMY HILFIGER de Incaltaminte si Accesorii din Romania, printr-un eveniment la care au fost prezente si vedete cunoscute din showbiz, influenceri si jurnalisti romani de la cele mai importante publicatii de moda si lifestyle. Magazinul este situat in centrul comercial Bucuresti Mall, si este cel de-al 13-lea magazin TOMMY HILFIGER din tara.

Peste 100 de invitati, incluzand influenceri, stilisti, vedete si clienti s-au bucurat de atmosfera placuta a evenimentului, au socializat, si-au facut noi prieteni, au descoperit noile trend-uri in moda si au probat noile colectii de incaltaminte si accesorii. La sosire, acestia au fost intampinati cu prosecoo si un photo booth ce le-a oferit posibilitatea sa posteze in timp real, pe canalele de social media, amintiri de la eveniment.

Carmen Bruma si Adina Halas

Carmen Negoita, Sorin Dutoiu si Dana Savuica

Pentru ca autenticitatea este una dintre cele mai importante trasaturi ale colectiilor Tommy Hilfiger, fiind incurajata in fiecare sezon, o activare speciala a fost organizata pentru invitati, acestia avand ocazia sa isi personalizeze propria geanta Tommy Hilfiger sub indrumarea unui artist vizual cunoscut – Alexia Udriste – si cu ajutorul a cinci artisti tineri aflati la inceput de drum. Paleta de culori emblematica a brand-ului – rosu, alb si albastru – s-a imbinat cu insertii discrete de verde, galben si cyan, rezultand opere de arta expresive, unice, care au subliniat personalitatea fiecarui invitat.

Carmen Bruma

Diana Munteanu

Geanina Ilies

Ela Craciun

Printre invitatii care au luat parte la eveniment s-au numarat vedete si stilisti romani: Geanina Ilies, Andreea Perju, Julie Mayaya, Ela Craciun, Iuliana Luciu, Carmen Bruma, Amalia Enache, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Diana Munteanu, Carmen Negoita, Adina Halas, Dana Savuica, Maria Andrei.

Adina Halas

Cu o suprafata de 101 mp, designul magazinului reflecta noul concept global de vanzare cu amanuntul al lui Tommy Hilfiger, care imbina patrimoniul american al marcii cu finisaje curate, moderne si cu o estetica luminoasa, aerisita. Fatada exterioara imbina lemnul lacuit alb lucios si otelul inoxidabil lustruit, cu accente in paleta de culori rosu, alb si albastru a marcii. Interiorul preia stilul de viata nautic – una dintre sursele de inspiratie indelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lacuite in alb sunt asezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din otel inoxidabil lustruit, lemn de nuc si sticla.

Colectia TommyXLewis Toamna 2019 a fost prezentata la Milan Fashion Week

Magazinul prezinta stiluri de incaltaminte si accesorii din colectiile Toamna 2019, inclusiv doua capsule: TommyXZendaya – a doua colaborare intre designer-ul american Tommy Hilfiger si ambasadoarea de brand si actrita americana, Zendaya – si TommyXLewis – cea de-a treia colectie colaborativa, realizata de Tommy Hilfiger impreuna cu pilotul de curse britanic, de cinci ori campion FIA Formula OneTM World Drivers si ambasadorul global al marcii pentru barbati TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton.

 

Scrie un comentariu