Style Radar

Cum arata noua colectie TommyXZendaya

Scris de Alexandru Manea

Brand-ul Tommy Hilfiger lanseazacolectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019, realizata de designer-ul iconic american Tommy Hilfiger impreuna cu ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile TOMMY HILFIGER dedicate femeilor, Zendaya.

Cum arata noua colectie TommyXZendaya

Colectia redefineste curentul power dressing pentru femeia moderna, cu fiecare piesa vestimentara gandita sa evoce sentimente de putere si siguranta. 

A doua colectie TommyXZendaya este o celebrare a siluetelor emblematice din anii ’70, combinate cu patrimoniul clasic american cool al brand-ului Tommy Hilfiger. Paleta coloristica monocroma se imbina cu nuante bogate de visiniu si nuante metalice, in timp ce fuziunea dintre imprimeuri si buline aduc un twist neasteptat siluetelor structurate si salurilor. Materialele tip piele deschise la culoare, blanurile artificiale si catifeaua bogata perfectionate prin detalii din metal argintiu adauga o nota de lux.

Imprimeul tip houndstooth innobileaza trenciul atemporal, sacoul pe talie si pantalonii largi. Grafica amintind de constelatii, precum si imprimeurile tip leopard si sarpe adauga o nota jucausa fustelor maxi si rochiilor petrecute. De la imbracaminte si accesorii, la costume de baie si lenjerie de corp, colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019 este puternica si increzatoare, reimaginand stiluri definitorii pentru aceste timpuri cu o nota indrazneata.

Colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019 va avea premiera in timpul evenimentului de moda experiential TOMMYNOW la Saptamana Modei de la New York pe 8 septembrie. Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER din Romania incepand cu data de 7 octombrie 2019. 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu