Style Radar

Cum arata noua colectie Tommy Hilfiger – TOMMYXZENDAYA Toamna 2019

Scris de Sorin Dutoiu

Tommy Hilfiger lanseaza colectia capsula TommyXZendaya Toamna 2019 creata de designer-ul american Tommy Hilfiger in colaborare cu actrita si ambasadoarea de brand TOMMY HILFIGER la nivel global, Zendaya, si arhitectul de imagine, Law Roach.

Cum arata noua colectie Tommy Hilfiger – TOMMYXZENDAYA Toamna 2019

Dupa succesul primei colectii capsula colaborative TommyXZendaya Primavara 2019, Zendaya apare din nou in campania multimedia a colectiei, lansata la nivel global in toamna anului 2019.

„Ca doi optimisti convinsi, eu si Zendaya am dorit sa gasim noi modalitati de a sarbatori puterea feminina prin moda”, a spus Tommy Hilfiger. „Colectia TommyXZendaya Toamna 2019 provoaca si redefineste curentul power dressing. Conceptul a evoluat astazi mai degraba intr-o stare de spirit decat un stil vestimentar. Aceasta a doua colaborare este un indemn ca toata lumea sa-si imbratiseze unicitatea si sa-si sarbatoreasca individualitatea in termenii proprii”.

„Pentru aceasta a doua colectie am fost inspirata sa creez piese indraznete si puternice infuzate cu ADN-ul american, chintesenta TOMMY HILFIGER, care evoca sentimente de forta si incredere”, a spus Zendaya. „Este vorba despre redefinirea a ceea ce inseamna power dressing  in ziua de azi. Abia astept sa vad cum fanii din intreaga lume vor interpreta fiecare look intr-un stil care le este propriu.”

Tommy Hilfiger aduce din nou TommyNow in New York

Campania integrata TommyXZendaya Toamna 2019 a fost filmata prin obiectivul inconfundabil al lui Steven Klein, care a surprins un grup de femei increzatoare, inclusiv Zendaya, pe un fundal urban corporativ si structurat. Campania de inspiratie cinematografica este prezentata in videoclipuri exclusive, tipar, online si outdoor media. Acestea sunt sustinute de activari unice destinate consumatorilor, continuand sa aduca la viata perspectiva brandului asupra culturii pop in intreaga lume.

Colectia TommyXZendaya Toamna 2019 este o celebrare a curentului power dressing iconic din anii ’70, imbinat cu mostenirea clasica americana a brandului TOMMY HILFIGER. Paleta de culori monocrome se imbina cu visiniul bogat si nuante metalice, in timp ce o fuziune de printuri si buline aduc un twist neasteptat siluetelor structurate si salurilor. Pielea fina, blanurile artificiale, si catifeaua bogata  la care s-au adaugat detalii metalice argintii adauga o nota de lux. Imprimeul tip houndstooth innobileaza paltonul atemporal, sacoul cu talie ingusta si pantalonii largi. Imprimeurile constelatii  precum si motivele tip leopard si imprimeurile cu aspect de sarpe adauga o nota jucausa fustelor maxi si rochiior petrecute. De la imbracaminte si accesorii la costume de baie si lenjerie de corp, colectia TommyXZendaya Toamna 2019 este puternica si increzatoare, reimaginand stiluri definitorii pentru o epoca cu o nota indrazneata.

Scrie un comentariu