Style Radar

Cum arata noua colectie Tommy Hilfiger Kids

Scris de Alexandru Manea

Tommy Hilfiger anunta campania globala TOMMY HILFIGER Kids Toamna 2019 care celebreaza spiritul de explorare al copiilor, cand acestia descopera lumea, scriind propriile povesti si reguli. Campania se va lansa la nivel global pe 1 august 2019.

Cum arata noua colectie Tommy Hilfiger Kids

Realizata de Chad Moore, campania TOMMY HILFIGER Kids Toamna 2019 surprinde energia si entuziasmul unui nou an scolar si promisiunea aventurilor ce urmeaza. Copiii recupereaza la bordul unui autobuz scolar clasic galben timpul petrecut despartiti in vacanta, descopera imprejurimile in timpul unei excursii in aer liber si exploreaza creativitatea si auto-exprimarea la muzee.

Colectia TOMMY HILFIGER Toamna 2019 pentru Copii este inspirata de ciocnirea constienta intre functie si patrimoniu, fuzionand mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic. Aceasta ne propune, printre altele, jachete tip puffer umplute cu puf si veste din plus moale ce au pe deasupra un strat de tesaturi impermeabile.

Colectia reviziteaza arhivele de brand, modernizand stilurile-semnatura precum puloverul varsity in culori contrastante cu dungi si stele jucause. Broderiile Tommy Crest si imprimeurile florale totale adauga un twist cool tricourilor si rochiilor. Tonurile neutre si paleta de culori emblematica a brandului – rosu, alb si albastru – sunt completate cu galben vibrant si roz pal. O colectie pentru Toamna 2019 care adauga tehnicalitate si versatilitate ADN-ului clasic, American, cool al brandului.

Colectia TOMMY HILFIGER Toamna 2019 pentru Copii este disponibila in magazinele TOMMY HILFIGER KIDS.

 

 

 

Scrie un comentariu