ADPM Beauty

Cum arată noua colecție Sabon, Mango – Kiwi

Scris de Alexandru Manea

Trăim o perioadă aparte și fiecare plan de vacanță, compus cât mai frumos pentru a ne bucura de vară și de cei dragi în siguranță, este minunat. Chiar dacă nu ajungem în cele mai tropicale insule anul acesta, nu înseamnă că nu ne putem desfăta cu arome exotice precum cele fructate din colecția Sabon, Mango – Kiwi.

Cum arată noua colecție Sabon, Mango – Kiwi

Zilele toride de vară își lasă o delicată amprentă asupra pielii și de aceea Sabon are grijă să ofere acele produse esențiale pentru un tonus splendid în orice moment. Include în ritualul tău zilnic produse care răsfață pielea, lăsând-o hidratată, mătăsoasă și parfumată printr-un mix fresh de arome: mango și kiwi.

Noua gamă Sabon include savoarea dulce de mango, contopită cu notele proaspete și delicioase de kiwi, împreună cu o grațioasă aromă de pere și litchi, totul urmat de robustețea moscului.

Linia include ulei de duș, exfoliant, loțiune și lapte de corp, body gelée, cremă de mâini, săpun lichid și aromă de cameră. Texturi ușoare, ingrediente fresh precum ulei de avocado hidratant, extract de Aloe Vera și extract de alge și răchitan.

Produsele sunt disponibile pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon.

Scrie un comentariu