Style Radar

Cum arată noua colecție CRISTALLINI X Daliana Răducan & Răzvan Simion

Scris de Ana Kozma

“Amor Vincit Omnia” este titlul campaniei de toamnă 2021 CRISTALLINI. Surprinsă în decorul magic al lacului Como și orașului istoric Bellagio, aceasta pune în lumina reflectoarelor relația dintre Daliana Răducan, arhitect și designer de interior, și Răzvan Simion (gazda matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani, prezentator de zece ani al emisiunii “X Factor”).
Surprinși pe o luxoasă Riva Boat, Răzvan Simion si Daliana Răducan (îmbrăcată într-o încântătoare rochie amplă CRISTALLINI cu spatele gol și imprimeu floral) descoperă frumusețea luxuriantă a lacului Como, explorând stilul de viață italienesc care definește lifestyle-ul cuplului!

Cum arată noua colecție CRISTALLINI X Daliana Răducan & Răzvan Simion

Explorarea continuă în elegantul Bellagio, una dintre perlele lacului Como, unde povestea de dragoste se desfășoară pe străduțele pitorești printre boutique-uri de lux și restaurante cochete într-o plimbare romantică a cuplului de îndrăgostiți care etalează plăcerea pentru un stil de viață relaxat, estetică și arhitectură.

Daliana Răducan, arhitect și designer de interior, emană o eleganță desăvârșită în fața Villei Serbeloni într-un palton din cașmir Loro Piana, roșu intens din colecția de toamnă CRISTALLINI, accesorizat în stilul personal.

Cuplul se dezvăluie publicului în premieră în campania de toamnă a brand-urilor CRISTALLINI și CONSIGLIERI în momente de o intimitate discretă ale relației lor

„Ador simplitatea în toate formele de design, fie că este vestimentar, arhitectural sau de interior. Rafinamentul este întotdeauna o consecință a simplității. Ținuta mea favorită este costumul pe care îl port cu plăcere atunci când muncesc dar și în timpul liber. Cumva cred că îmi potențează personalitatea. Sunt adepta croiurilor drepte și a materialelor pline”, spune Daliana Răducan.

De meserie arhitect, pasionată de design interior, estetică și stil italienesc, Daliana Răducan expune în această ședință foto stilul personal îndreptat către ținutele sartoriale cu linii precise și detalii elegante.

Ea poartă un costum CRISTALLINI Made to Measure bleu-ciel din trei piese (pantalon, sacou, vestă), dintr-o țesătură fină cu căptușala din mătase (disponibil la comandă în showroom-ul din Aleea Alexandru nr. 7). Costumul din trei piese poate fi purtat prin diferite accesorizări în funcție de momentul zilei și poate fi reinterpretat, atât pentru zi, cât și pentru seară, pentru întâlniri de business, cât și pentru ieșiri relaxate, seara în oraș.

Un costum din două piese, într-o nuanță roz-pal, realizat dintr-o țesătura excepțională Holland&Sherry este regândit într-o manieră relaxată printr-o accesorizare chic-sporty, în stilul Dalianei Răducan. Ținuta își propune să arate că poți fi elegantă și încrezătoare, discretă și puternică, dar în același timp sofisticată și sigură pe alegerile vestimentare.

Aceasta este femeia contemporană, aflată într-un perfect echilibru între responsabilități, puterea deciziilor și delicatețea acțiunilor!

În campania realizată pe lacul Como, Răzvan Simion poartă ținute Made to Measure din colecția SPREZZATURA de la CONSIGLIERI, răspunzând astfel provocării brand-ului de a-și personaliza garderoba de toamnă prin ținute actuale și contemporane ce reflectă pasiunea pentru modă și stil.

Stil sartorial cu un twist modern! CONSIGLIERI x Răzvan Simion

Scrie un comentariu